Foto: Printscreen Twitter / KEEPUP

Srpski fudbaler Miloš Ninković bio je akter ne baš prijatnih scena u Australiji.

Njegovi Vestern Sidnej Vanderersi poraženi su 2:1 u derbiju u kom je kao pobednik izašao Ninkovićev nekadašnji klub Sidnej FC.

PROČITAJTE JOŠ:

Kamere u svlačionici nekadašnjeg kluba snimile su Ninkovića kako je došao da čestita protivnicima, ali se onda mimo oka kamere desilo nešto što je razbesnelo Miloša.

Zbog toga se videlo da ga drugi ljudi odvlače tokom besne razmene sa nekim, što će se kasnije ispostaviti okršajem sa Stivom Korikom, trenerom Sidneja.

Marko Rudan, trener Vestern Sidneja kaže da je njegov kolega sa klupe rivala još tokom utakmice rekao nešto ružno Srbinu.

„Miloš je otišao da čestita starim saigračima i njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno, bilo je žestoko. Nisam još video Miloša, nisam pričao sa njim o tome“, kazao je Rudan posle meča.

Dodao je i da se takve stvari dešavaju u fudbalu, ali je probao da oslobodi odgovornosti svog fudbalera, dok je Stiv Korika okrivio Miloša.

„Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice“, rekao je Korika.

Inače, Sidnej FC je pobedio golovima Roberta Maka i Adama Le Fondrea u 69. i 80. minutu, iako je Morgan Šnajderlin penalom u 39. minutu doneo prednost Vestern Sidneju. Sidnej FC se time plasirao u polufinale plej-ofa gde će igrati protiv Melburn sitija.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar