Miloš Milojević/Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U sredu će biti odigran prvi ovosezonski derbi između Partizana i Crvene zvede od 20.00, a o susretu je pričao i novi trener crve no-belih Miloš Milojević.

PROČITAJTE JOŠ

„Nema potrebe najavljivati važnost i veličinu utakmice. Ovo je poslastica srpskog fubala i očekujem utakmicu punu žara. Poznajem filozofiju igre kolege Petrića i mislim da imaju kvalitet za njegovu ideju. Poštujemo ih u pripremi, ali mislim da kada krene meč, moramo da pokažemo da želimo da kontrolišemo situaciju i budemo direktni i na kraju imamo dobar rezultat“, rekao je Milojević.

On se potom osvrnuo i na Ohija i da li računa na njega u predstoječem derbiju.

„U karantinu je, nije otišao u Brondbi, a što se napadača tiče, mislim da nije bitno ko će igrati, imamo kvalitet da ih napadnemo sa dvojicom“.

Neizbežno je bilo pitanje i da li će na terenu priliku dobiti novi napadač Kalidu Kulibali.

„Mislim da svako može barem pet minuta. On je profesionalac. Pitanje je da li je u takmičarskoj formi, pošto je poslednju utakmicu igrao u junu, ali mislim da ima kvalitet koji nam treba i da može da izgura na motivaciju. Cilj je da nađemo najboljih 11 koji mogu zajedno.

Osvrno se trener crveno-belih i na činjenicu da zvezda dugo nije pobedila na stadionu Partizana.

„Naravno, oni se ugodno osećaju u svojoj kući, kao i mi svojoj. Što se igrača tiče, ne mogu da pomažem kolegi. Dobri su na prekidu, imaju kvalitet i videćemo koliko smo spremni da uđemo u taj „fajt“. Moramo da odgovorimo na fizičke stvari, motoriku i duel igru i mora da postoji taktička disciplina“.

Istakao je da ga ne opterećuje činjenica da crveno-beli u derbiju kao gosti nisu slavili šest ipo godina.

„Ovo je nova utakmica. Svakako da ne prija tih šest i po godina, ali je nama cilj da prvi budemo u maju. Ne želimo da obraćamo pažnju na to i samo može da nam bude motivacija da izađemo kao pobednici sa stadiona i igramo našu igru.“

BONUS VIDEO Navijači Zvezde okupirali Beograd: Proslava titule i bakljada na Kalemegdanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar