Foto: Starsport

Fudbaler Partizana Miloš Jojić kaže da crno-beli sami odlučuju o evropskom proleću u meču sa Anortozisom i da računaju na pobedu.

Partizan igra protiv Anortozisa u četvrtak od 18.45 na svom stadionu u Humskoj meč poslednjeg kola grupe B u Ligi konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski tim ima sedam bodova i može da se pobedom plasira u proleće u Evropi, bez obzira na ishod okršaja Flore i Genta.

„Došli smo do kraja grupne faze, poslednja utakmica, izborili smo se da sami odlučujemo o prolasku dalje. Spremni smo, igramo na našem stadionu, pred našim navijačima i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati“, rekao je Jojić na konferenciji pred meč.

Dodao je da se od malih nogu u Partizanu očekuju samo pobede, a prokomentarisao je i svoju formu, kao i to da li će postići pogodak sličan onom protiv Sočija.

„Od priprema sam negde dizao svoju formu i trudio se da zadržim kontinuitet. Za sada sve izgleda kako treba, osećam se dobro i motivisan sam na svakom treningu, pred svaku utakmicu. A da li može nešto da se očekuje… Daću više od 100 posto, a da li ću ja biti strelac, ili neko od kolega, najbitnije da ostvarimo cilj“, kaže Jojić.

Istakao je da ne može da se stavi u ulogu Aleksandra Stanojevića i da iz tog ugla posmatra protivnika, već se bavi igrom svog tima. Uporedio je i Marka Milovanovića, mladog igrača crno-belih sa Aleksandrom Mitrovićem, asom Fulama.

„Po građi su Marko i Mitar slični, vredni su i dosta rade, Marko ide uzlaznom putanjom i težak je put pred njim da dostigne Mitrovića, ali neka mu to bude motivacija“, naglasio je Jojić.

BONUS VIDEO: Stanojević pred utakmicu sa Anortozisom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar