Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Predsednik Partizana o suđenju na početku priprema.

Fudbaleri Partizana krenuli su u ponedeljaku prirpeme za novu sezonu. Nakon što su ostali kratki za trofeje prethodne godine, Partizan sa novim trenerom želi da ishod u narednoj sezoni bude drugačiji.

Milorad Vučelić, prvi čovek Partizana govorio je o izazovima i dodatakao se i nekih nefudbalskih stvari u obraćanju igračima.

PROČITAJTE JOŠ

„U ovoj godini, postigli smo veliki takmičarski uspehpod Stanojevićem. Vi ste postigli uspeh u takmičarskom smislu, da je samo takmičarski deo bio u pitanju, verovatno bismo i poneli šampionsku titulu. Postoje međutim, kako kažu, uspesi i van terena. Tu van terena smo bili manje uspešni, zato smo se borili za titulu do zadnjeg kola, bili smo nadomak uspeha, baš kao u Kupu. U Evropi nikad dalje nismo otišli, u smislu trajanja u prolećnom delu“ istakao je u govoru fudbalerima.

Ostalo je nejasno na šta je predsednik Partizana mislio, s obzirom na to da je Partizan ovakav rezultat ostvario i kad aje sa Vladimirom Vermezovićem ispao od CSKA, a svojevremeno je ekipa igrala i legendarno finale Lige šampiona.

Vučelić je najavio i nog trenera Iliju Stolicu.

„Zbog njegovog dolaska sam veoma zadovoljan, smatram to jednim od važnih uspeha i pretpostavki za ono što će se dogoditi. Od vas igrača se kao i uvek očekuju bitke, takmičenje, prvenstvo, Kup, Evropa. Od srca želim uspeh, ako se potpuno posvetite borbi na terenu, možemo uspeh“.

On se potom osvrnuo na suđenje.

„Nemojte da pomišljate da isterujete neke druge, više pravde. To nije vaš zadatak, to je zadatak nekog drugog, nadam se da ima dovoljno ljudi odgovornih, da se suđenje još više unapredi nego što je to bilo prošle godine. VAR da radi svakog minuta, a zavisi i nešto od čoveka i sudija, nadam se da će biti pravično. Ako to ispunite, ne sumnjam u uspeh koji ćemo postići. Pred nama je intenzivna sezona do oktobra, želim vam da nema povreda, da se držite medicinskog centra, da što manje individualno rešavate probleme. Pred nama je teško takmičenje, dugo. Pred vama su pripreme, nadam se uspešne. Imam apsolutno poverenje u Stolicu, posvećenik je“.

BONUS VIDEO Stojković posle remija sa Slovenijom: Savršeno prvo poluvreme, pa pad od pet minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare