Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da se za duel protiv Čukaričkog njegova ekipa sprema "ne gledajući trenutnu formu" rivala.

Crvena zvezda sutra gostuje Čukaričkom, u zaostalom meču sedmog kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čukarički je u malom padu rezultata, ali to je kvalitetna ekipa sa sjajnim igračkim kadrom i posebnim talentom u ofanzivi. Imali su nesreću da ne ostvare povoljan rezultat na nekoliko utakmica, ali u pripremi meča im ukazujemo maksimalno poštovanje i ne gledamo njihovu trenutnu formu“, izjavio je Milojević, a preneo klub.

Zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, sedam više od drugoplasiranog Partizana.

„Zadovoljan sam bodovnim saldom koji smo ostvarili u ligi, pogotovo ako se uzme u obzir da smo od 11 utakmica, svega tri imali kod kuće i osam na gostovanju, a to uopšte nije lako. Ako neko misli da jeste, onda se vara“, rekao je Milojević.

On je dodao i da ne želi da komentariše suđenje u dosadašnjem delu prvenstva, je se ne bavi „faktorima“ na koje ne može da utiče.

„Usmeren sam na nas, da odigramo maksimalno ozbiljnu utakmicu i da angažovano odradimo sve zahteve i pristupimo meču kao da je prvi, a ne pretposlednji u ovom delu sezone“, rekao je on.

Milojević je izjavio i da „nekoliko igrača“ ima problema sa stomačnim virusom pred duel sa Čukaričkim.

„Mislim da smo u mnogim utakmicama mogli da pružimo bolju igru, ali bilo je mečeva gde smo bili veoma dobri. Svesni smo toga, ali uvek sebi postavljamo najviše ciljeve, tako da, želimo da unapređujemo i rezultat, i igru, i igrače. Znamo gde smo i šta smo i dobro je što imamo trend rezultata, koji ćemo, nadam se, nastaviti protiv Čukaričkog“, izjavio je Milojević.

Meč između Zvezde i Čukaročkog na programu je sutra od 18.45, i igraće se na Banovom brdu.

BONUS VIDEO: Katar 2022 Lična karta – Sergej Milinković Savić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar