Sergej Milinković-Savić, Foto: Printscreen Youtube

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić kaže da su on i saigrači bili ispod svog nivoa u meču protiv Luksemburga.

Srbija je u subotu uveče pobedila sa 1:0, golom Dušana Vlahovića iz 68. minuta susreta, iako je propušteno više prilika, a odbrana nije bila baš sigurna.

PROČITAJTE JOŠ:

Vezni red je zbog toga bio „nevidljiv“ u dobrom delu drugog poluvremena, ali se ispostavilo da je jedan dobar pas i sigurna realizacija dovoljna za trijumf i povratak na prvo mesto u grupi A.

„Iskreno, mučili smo se malo, ali je bitno da i u takvoj utakmici dođeš do tri boda. Imali smo par prilika, nismo iskoristili, Duci je dao jedini gol na tom meču i idemo kući s tri boda, da se spremamo za Azerbejdžan. Značiće nam pobeda, moramo bolje da pripremimo utakmicu i uđemo bolje od prvog minuta, da igramo kako znamo. Nadamo se da ćemo pobediti i onda čekamo veliko finale u Portugalu“, rekao je Sergej za zvanični kanal FSS.

Srbija će za dva dana odigrati pretposlednji meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Azerbejdžana na svom terenu. U prvom susretu dva tima, Srbija je pobedila u Bakuu.

„Svi smo igrali malo lošije od onoga što znamo ali kao što sam rekao malopre, važno je da smo pobedili, idemo s tri boda kući i čekamo sledećeg rivala“, dodaje Milinković-Savić.

Podsećamo, Srbija trenutno ima 14 bodova u kvalifikacionoj grupi za odlazak u Katar, Portugal ima bod manje, ali i utakmicu manje, pa će 14. novembra biti poznato ko direktno ide na Svetsko prvenstvo.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

BONUS VIDEO: Najzanimljiviji detalji meča Srbije i Luksemburga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare