Mile Kitić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Za rubriku verovali ili ne.

Petnaestak članova navijačke grupe Tornado koja prati Zadar odlučilo je da upadne na trening fudbalera.

U derbiju četvrte lige Hrvatske je Zadar savladao Omiš sa 5:0, a ubrzo se pojavio snimak slavlja fudbalera. Oni su veliki trijumf proslavili pesomom Mileta Kitića „Šampanjac“.

PROČITAJTE JOŠ

Navijači su zbog estradnog pevača odlučili da upadnu na trening i da porazgovaraju sa igračima.

„Nije opravdanje, ali 30 pesama gde su sve bile Kolonija, Maja Šuput i Minea, snimili su ovu jednu koju su i ugasili na pola. Šteta, ali eto neće se ponoviti“, navodi se iz kluba.

Ubrzo se oglasio i lokalni političar Marko Pupić-Bakrač.

„Došli navijači da protestuju, a ovi iz kluba pozvali policiju!? Svašta sam čuo, ali to još nisam. Bilo je svakakvih scena s navijačima u mnogim klubovima. Da su dolazili i skidali igračima dresove, tražili odlaske uprave, povratak imena kluba… Da ne nabrajam. Nikad im niko nije zvao policiju. Jer šta je klub bez navijača? Nikad niko do neki dan i ovih lumena iz HNK Zadar, koji su dosledni sami sebi u svojoj idiotskoj misiji privatizacije kluba i zadarskog fudbala. Umislili se ljudi da fudbal u Zadru postoji samo zbog njih. To sve treba rastjeratii prekinuti ovu štakorizaciju kluba“, rekao je on.

Kako piše „zadarski.hr“ odnosi između kluba i navijača su loši već neko vreme, a ovo je bio samo okidač jer su navijači nezadovoljni kako je klub preoblikovan i kako ga vode čelnici.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar