Foto: Tanjug / Spada/LaPresse via AP

Ovo može da bude dobro za Milan, ali i za srpskog napadača koji u poslednje vreme igra dobro - dobio je i priznanje za igrača meseca decembra u Milanu.

Fudbalski klub Milan odredio je prodajnu cenu za svog ofanzivca Rafaela Leaa, ali je pitanje ko će biti voljan da je plati i hoće li i PSŽ to moći da iznese do kraja.

PROČITAJTE JOŠ:

Leao je prethodnih sezona bio jedan od boljih u timu Stefana Piolija, dok ga „rosoneri“ cene na 175 miliona evra, prenosi Football Italia.

Leao je obavešten o tome da se za njega interesuje Pari Sen Žermen, koji posle odlazaka ili povreda nekolicine igrača nema više tu ofanzivnu moć koju je imao. Napustio ga je Leo Mesi, Nejmar je otišao u Al Hilal, a Kilijan Mbape je ostao do sada i redovno daje golove za „svece“.

Problem po njih je što postoji velika verovatnoća da i Mbape ode na leto kao slobodan igrač i da je Leao procenjen kao dobra zamena pred sezonu 2024/2025.

Pregovori između Milana i Pari Sen Žermena nisu još počeli, ali će verovatno početi i očekuje se da PSŽ probao da malo „ubije“ cenu za Leaa, koji više igra po bokovima.

Istovremeno, u vreme kad je Luka Jović počeo da se podiže u formi i da daje golove, odlazak jednog igrača iz ofanzive Milana bi mogao da mu otvori prostor uz Olivijea Žirua koji i dalje igra na visokom nivou. Leao je ove sezone dao šest golova i podelio šest asistencija na 26 utakmica.

BONUS VIDEO: Egipat – DR Kongo, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar