Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Golman Milana Đanluiđi Donaruma rasplakao se tokom sastanka sa navijačima uoči utakmice sa Beneventom u Seriji A, preneli su italijanski mediji.

Kako navodi „Korijere dela Sera“, navijači Milana tražili su sastanak sa Donarumom uoči meča i zahtevali da on propusti predstojeći derbi sa Juventusom, ako ne potpiše novi ugovor.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajni golman ima ugovor sa Milanom do juna, a prema pisanju medija, on razgovara sa upravom Juventusa oko angažmana, pošto ovog leta može da napusti San Siro kao slobodan igrač.

Situacija između njega i navijača je napeta, a oni su insistirali na razgovoru.

Kako je preneo „Korijere dela Sera“, 22-godišnji čuvar mreže rekao je navijačima da još nije ništa rešio i istakao da će samostalno odlučiti o svojoj budućnosti. Donaruma misli da ga je klub primorao na sastanak i nije želeo takav pritisak, posebno jer se utakmica sa Juventusom igra sledećeg vikenda.

List je naveo da je golman u suzama napustio sastanak, a da je zatim otišao na utakmicu i učestvovao u pobedi protiv Beneventa 2:0.

Milan i Juventus se bore za mesto u Ligi šampiona. Roso-neri su drugi na tabeli sa 69 bodova, a „stara dama“ peta sa tri manje i utakmicom manje. Prva četiri mesta u Seriji A vode direktno u Ligu šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar