Foto: Youtube/Printscreen

Golman Crvene zvezde Milan Borjan imao je emotivan susret sa devojčicom Paulinom koja je došla iz Orahovca sa Kosova kako bi ga upoznala.

Paulina, koja i sama trenira fudbal i to kao golman, i voli da peva, napisala je svojevremeno pismo Borjanu koje je on čuvao u svom stanu, a sada se ukazala prilika da devojčica dođe u Beograd kako bi upoznala svog idola.

PROČITAJTE JOŠ

Za kanal Zvezda kids,  ona je prvo ispričala kako je upoznala Njegoša Petrovića i kako joj je san da sada upozna i Borjana.

Neposredno pred njegov dolazak, pojavio se i desni bek Milan Gajić koji se slikao sa oduševljenom devojčicom, a onda je usledio susret koji je naterao suze na oči.

Dok se Paulina spremala da nešto otpeva, golman Zvezde se pojavio i devojčica je u šoku otrčala do svoje majke. Kada je Borjan prišao usledio je zagrljaj, a ni devojčica ni kapiten Zvezde nisu mogli da suzdrže suze.

Borjan je devojčici poklonio dres i rukavice, a onda su zajedno otišli na teren gde je Paulina pokazala šta zna svom idolu koji joj šutirao penale.

Za kraj, presrećna Paulina je otpevala svoju omiljenu pesmu o Kosovu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare