Miha i Ibra izabrali pesmu, najavljen emotivan momenat VIDEO

Fudbal 02. mar. 202111:56 > 11:58
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Domaćin festivala Sanremo, Amadeus, otkrio je detalje nastupa Zlatana Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića, koji se očekuje u četvrtak.

Euforija u Italiji raste, čak i sportski mediji sa velikom pažnjom najavljuju nastup Ibre i Mihe, koji su izabrali pesmu „Vagabundo“, grupe Nomadi iz 1972. godine.

Takođe je otkriveno da će se Ibrahimović pojaviti u skeču sa voditeljem festivala Amadeusom i poznatim komičarem Rozariom Fjorelom koji su navijači suparničkog milanskog fudbalskog tima Intera.

Neće biti samo pesme i skečeva, emotivan momenat biće priča o prijateljstvu.

„Ibra je silno želeo da ispriča sve o njihovom lepom prijateljstvu, kako se desio njihov prvi susret. Neće to biti samo pesme, videćemo i ljudsku stranu dvojice šampiona, onu Sinišinu po kojoj ga naročito poznajemo nakon njegove bolesti. Sada će Zlatan biti taj koji će reći detalje svog života pred praznom dvoranom, ali će se obratiti velikoj i brojnoj televizijskoj publici“.

Izbor grupe Nomadi nije slučajan, poznato je kakav je životni put ima Siniša i kako je na njega uticao rat Srbije i Hrvatske. Sa druge strane, Zlatan je rođen u Malmeu, od majke Hrvatice katolkinje i oca Bošnjaka i muslimana koji su emigrirali u Švedsku.

Iza njega je teška, nomadska prošlost, suočavao se Ibra u detinjstvu sa uvredama zbog porekla, ali je balkanski inat i doveo do karijernog uspeha.

“Video sam Ibru pomalo zabrinutog kada smo ga zamolili da peva, ali pridružićemo se ja i Fiorelo, videćete sjajan kvartet. Upoznaćete novog, neobičnog Ibru“, zaključio je Amadeus.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar