Foto: RFK Grafičar

Donald Mičel stigao je u Antaliju i pridružio se ekipi Grafičara, i to u duksu "delija".

Mičel Donald je više od godinu dana bez kluba, a za Beograd je posebno vezan, čak ima i kafić u srpskoj prestonici.

Sve su to razlozi da ostane, pošto je njegova ljubav prema crveno-belima neraskidiva, ali će pokušati da se nametne u Zvezdinoj filijali.

Donald je stigao u Antaliju, gde će obaviti pripreme sa ekipom Grafičara, a u Tursku je došao u duksu „delija“.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa njim sam igrao oko dve godine u timu Zvezde. To je jedno veliko ime, bio je i kapiten Crvene zvezde. Imao je dugačku pauzu, treniraće sa nama, što je uspeh nas u Grafičaru, da jedno takvo ime hoće da dođe, kao što je jedan Luis Ibanjez svojevremeno došao u naš tim. Ništa više od toga ne možemo da kažemo, jer moramo prvo da vidimo koliko i da li može u ovom trenutku da nam pomogne. Zato je još rano da bilo šta potvrđujemo oko njegovog statusa u klubu“, poručio je sportski direktor Grafičara, Dušan Anđelković.

Tokom priprema u Lari narednih dana trener Marko Neđić moći će da se uveri u kojoj meri će nekadašnji kapiten Zvezde i jedan od najboljih stranaca u istoriji srpskog fudbala moći da pomogne Grafosima.

Zvezdina filijala je jesenji deo sezone završila na drugom mestu Prve lige Srbije, iako je prioritet razvojnog tima da mladi igrači napreduju igrajući seniorski fudbal.

BONUS VIDEO – VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar