Foto: Promo

Posle potpisane Juventusove sedmice Kristijana Ronalda, prodata i Barsina desetka Lea Mesija za 1,1 milion dinara, a Mozzart najavljuje nove licitacije.

Od Ronalda i Mesija – 2,4 miliona dinara ide „para Gavrilo“! Ova posveta je napisana na dresovima dve najveće svetske zvezde, koje je Mozzart stavio na humanitarne licitacije, a u fond za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca stiže još oko 20.000 evra.

Juventusova sedmica sa potpisom Portugalca prodata je za 1,3 miliona dinara, a potom i Barsina desetka sa Leovim autogramom za 1,1 milion!

PROČITAJTE JOŠ

Najskuplji lek na svetu, odnosno terapija za spinalnu mišićnu atrofiju od koje mali Gavrilo Đurđević boluje, košta čak 2,5 miliona evra, a neophodno je da se prikupi još oko 800.000 evra. Zato će kompanija Mozzart i u narednim danima nastaviti da organizuje licitacije.

Velika humanitarna akcija počela je u aprilu, posle meča Srbija – Portugal, u kvalifikacijama za Mundijal. Iznerviran zbog poništenog gola, Ronaldo je u besu bacio kapitensku traku na travu Marakane, a ona je dospela u ruke vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji ju stavio na Limundo uz pomoć organizacije Zajedno za život.

Mozzart je pobedio na licitaciji sa ponudom od 7,5 miliona dinara, a potom su se samo nizale nove aukcije. Prvo su srpski reprezentativci Stefan i Aleksandar Mitrović ponudili svoju opremu sa čuvenog meča, a vest o Gavrilovoj borbi ubrzo je stigla i do samog Ronalda.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj „traka“ imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres sa posvetom za novu licitaciju.

“Para Gavrilo”, zaorilo se planetom, a fudbaler Barselone Miralem Pjanić se postarao da važna poruka stigne i do Mesija.

Lionel se pridružio velikom rivalu Kristijanu u borbi za Gavrilovu pobedu, a iz Mozzarta poručuju da će se ta timska igra na humanost nastaviti i u narednim danima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram