Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Želi da oživi karijeru.

Uticaj Lionela Mesija na ekipu Intera iz Majamija jača iz dana u dan, a poslednji u nizu fudbalera koji su sa Mesijem igrali u Barseloni, a koje klub sa Floride želi da dovede u svoje redove, je Filipe Kutinjo.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako prenosi portal Goal, Kutinjo bi veoma lako mogao da postane peti igrač koji u biografiji ima giganta iz Katalonije koji je obukao dres Intera, nakon Mesija, Serhija Busketsa, Đordija Albe i Luisa Suareza.

Navodno, Kutinjo, koji je na pozajmici u Al Duhaliju u Kataru iz Aston Vile, želi da napusti ovaj klub zbog samo 419 minuta odigranih od početka sezone.

Pored Intera za njega su zainteresovani i čelnici Los Anđeles Galaksija.

Kutinjo je za Barselonu igrao od 2018. do 2022. godine, ali je nakupio samo 106 nastupa – premalo za igrača koji je stigao kao jedno od najvećeih pojačanja u istoriji tima sa Kamp Noua, i nije uspeo da ponovi ni deo partija koje je pružao u dresu Liverpula, gde je bio jedan od najboljih igrača sveta.

Pored njega, sa Interom je povezivan i Serđi Roberto, defanzivac Barselone koji bi na kraju sezone trebalo da napusti Katalonce.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar