Mesi besan na Barsu zbog odlaska i teranja Luisa Suaresa
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Lionel Mesi je ostao u Barseloni, ali se ne miri sa dešavanjima u klubu i opet je ljut, sada zbog Luisa Suaresa i njegovog odlaska.

Jedan od najboljih fudbalera sveta besan je na klub, odnosno čelnike, zbog načina na koji su se odrekli Luisa Suaresa, legendarnog napadača i trećeg strelca u istoriji španskog giganta.

PROČITAJTE JOŠ

Novi trener Ronald Kuman ne računa na Urugvajca, pa će jedan od najboljih Mesijevih prijatelja karijeru nastaviti u Atletiku iz Madrida.

„Zaslužuješ da budeš upamćen kao ono što jesi – jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, koji je ostvario velike uspehe sa timom i pojedinačno. Takav igrač nije zaslužio da ga oteraju na ovakav način, ali istina je da me u ovom trenutku ništa ne iznenađuje“, napisao je Mesi na Instagramu.

Suarez se rasplakao na oproštajnoj konferenciji za medije na „Kamp Nouu“.

PROČITAJTE JOŠ Prvenac Grujića posle 1.496 dana od debija za Liverpul

„Biće mnogo teško što neću nastaviti da delim s tobom dan za danom, na terenu i van njega. Nedostajaćeš nam mnogo. Prošlo je mnogo godina, mnogo ručkova, večera… Mnoge stvari koje nikada neće biti zaboravljene. Biće čudno videti te u drugom dresu i još igrati protiv tebe. Želim ti sve najbolje, mnogo te volim. Vidimo se uskoro, prijatelju“, dodao je Mesi u poruci.

„El Pistolero“ u Barselonu je stigao pre šest godina iz Liverpula, odigrao je 283 utakmice, postigao 198 golova i osvojio 13 trofeja, uključujući četiri titule u Primeri i jednu u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ Bajern osvojio i Superkup Evrope, Sevilja pala na produžetke

View this post on Instagram

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar