Foto: EPA-EFE/Martin Alipaz / POOL

Argentina je pobedila u La Pazu Boliviju (1:2), ali se svašta izdešavalo po završetku tog susreta. Eksplodirao je najbolji fudbaler današnjice Leo Mesi, koji je bio isprovociran od strane domaćina.

Mesi je vodio „gaučose“ do trijumfa na najtežem gostovanju na svetu, ali ono što se kasnije dogodilo, bacilo je mrlju na čitav meč.

Eksplodirao je isprovocirani argentinski susperstar, koji je delovao potpuno neprepoznatljivo. Sušta suprotnost od onog mirnog, tihog i povučenog igrača.

PROČITAJTE JOŠ

Nije birao reči as Barselone, kog su zadržavali saigrači i sudije, u nameri da se fizički ne obračuna sa Marselom Martinsom, napadačem Bolovije i Lukasom Navom, Argentincem, koji je jedan od trenera Bolivije.

Martins je dobacio Mesiju da je upravo na tom terenu dobio šest komada, aludirajući na jedan od najtežih poraza u istoriji Argentine – 6:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

I to su uhvatile kamere, ne i ono što je rekao Mesijev sunarodnik Nava, zbog čega je Leo posle poludeo, a kamere su bile upaljene.

„Pi*ka ti materina ćelava! Šta je, klošaru? Glupane, zašto praviš sranje? Nećeš me je**ti“, urlao je Mesi na zemljaka Navu, koji je deo stručnog štaba Bolivije.

„Počastio“ je Mesi i Martinsa kratkom i sočnom psovkom: „Ku*vin sine, koji je tvoj problem?!

Tek posle nekoliko minuta desetka Argentine se smirila i otišla u svlačionicu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar