Foto: Tanjug/AP Photo/Bruna Prado

Tražio da bude u sobi sa Serhiom Aguerom.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Reprezentacija Argentine postala je po treći put šampion sveta. U finalu Mundijala u Kataru savladala je Francusku posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2). Kapiten „gaučosa“ Lionel Mesi prvi put je podigao trofej „boginje“, proglašen je i za igrača prvenstva. Mesi je imao i poseban zahtev koji mu je u izvesnoj meri pomogao da odigra vrhunsko Svetsko prvenstvo.

Pročitajte još

Mesi je izrazio želju da bude u sobi sa Serhiom Aguerom. Njih dvojica su bili cimeri, dok je legendarni napadač bio deo reprezentacije. Nakon Aguera, Mesi nije više imao nijednog cimera. Uvek je želeo da bude sam u sobi. Ali, imajući u vidu važnost ovog turnira, bila mu je potrebna podrška velikog prijatelja i čoveka sa kojim je dugi niz godina proživljavao sve uspehe i neuspehe u dresu reprezentacije.

Aguero je doputovao u Katar tokom grupne faze, a u avionu je bio sa brazilskim navijačima. Sigurno da je pružao ogromnu podršku svojim nekadašnjim reprezentativnim kolegama, što je u izvesnoj meri i dalo snagu Argentincima da prođu sve prepreke na putu do ostvarenja sna.

Zanimljivo je i da je Mesi bio sam u sobi, sve dok Aguero nije stigao u Katar.

„Gaučosi“ su bez dileme imali najveću i najvatreniju podršku na Mundijalu. Argentina je 36 godina čekala na novi šampionski naslov na Mundijalima.

BONUS VIDEO Izjava Lea Mesija posle velikog finala