Napoli/Foto: EPA-EFE/CIRO FUSCO

Viktor Osimen u Saudijskoj Arabiji i pre 30. rođendana? Moguće je ako pitate pojedine fudbalske agente.

Nigerijski internacionalac je lani osvojio titulu prvaka Italije, a po rečima Mamuke Jugelija, menadžera Kviče Kvarackelije, Osimen ide u Saudijsku Arabiju na leto.

PROČITAJTE JOŠ:

Jugeli kaže da je Kvarackelija drugačij i da mu je namera da igra za Barselonu, Real Madrid ili Mančester siti, pre nego da ode u Saudijsku Arabiju u koju je od decembra 2022. otišlo više zvučnih imena.

Osimen je nedavno potpisao novi ugovor sa Napolijem, ima otkupnu klauzulu od 120-130 miliona evra, što Saudijcima ne bi trebalo da bude problem.

„Osimen je potpisao novi ugovor? Pa da li zaista mislite da će celu karijeru provesti u Napoliju? Već mogu da vam kažem da odlazi u Saudijsku Arabiju narednog leta. Napoli je povećao platu, a Kviča ne bi prihvatio tako nešto ni za milijardu evra. Radije bi igrao za Real Madrid, Bajern Minhen, Barsu ili Siti. Kvarackelija ima drugačije ciljeve i preferencije“, rekao je spomenuti agent.

Osimenov ugovor ističe u junu 2026. godine, a interesovanje za njega su već pokazivali neki od engleskih klubova poput Čelsija i Arsenala.

„Kvarackelija hoće da uspe i već to radi. On je među tri najbolja fudbalera na svetu i sve će se desiti u pravom trenutku, za sada je još ran. Nijedan tim ne bi propustio priliku da ga dovede. Oni koji poznaju fudbal znaju da nema svojih limita i može samo da napreduje. Bio sam u kontaktu sa klubom i De Laurentisom i trenutno je vezan ugovorom“, kazao je Mamuka Jugeli.

BONUS VIDEO: Brunov gol sa penala za 2:0 protiv Vigana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar