Nemanja Matić Foto: Nemanja Jovanović/Nova rs

Nemanja Matić nada se potajno tituli sa Mančester junajtedom, iako njegov klub ima 14 bodova i meč manje od Sitija.

PROČITAJTE JOŠ

Junajted je proteklog vikenda iznenađujuće slavio na Etihadu (0:2) i prekinuo neverovatnu seriju Sitija od 21 pobede u svim takmičenjima.

„Taj podatak još više daje na značaju našem trijumfu. Na njihovom stadionu uvek je teško osvojiti bodove. Pobeda protiv Sitija daće nam samopouzdanje za nastavak sezone, za preostalih deset utakmica. U veoma važnom trenutku smo pobedili u derbiju,“ ističe Matić za Sport Klub i nastavlja:

„Razlika je velika, 11 bodova, i ne zavisi samo do nas. Ono što je do nas pokušaćemo da uradimo, da pobedimo što više mečeva do kraja. Nadamo se da će Siti ispustiti neke bodove. Premijer liga je takva da sve može da se promeni u dve nedelje. Ima još mnogo da se igra, 30 bodova je u opticaju. Nada poslednja umire, mi se nadamo i pokušaćemo da im se što više približimo. Moramo da čekamo druge ekipe da im eventualno otkinu bodove, ali, ponavljam, u fudbalu je sve moguće.“

Tema razgovora nije bila reprezentacija, niti situacija sa Slavišom Kokezom, ali ni Draganom Stojkovićem Piksijem koji je došao nedavno, što je potvrda da se Matić definitivno oprostio.

Crveni đavoli u nedelju u 20:15 časova dočekuju odlični Vest Hem, a do kraja šampionata igraju još sa Brajtonom, Totenhemom, Barnlijem, Lidsom, Liverpulom, Aston Vilom, Lesterom, Fulamom i Vulvsima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare