Rafaela Baloteli
Foto: Screenshot Instagram ficoraffaella

Rafaela Fiko, poznata manekenka, odlučila je da progovori o svom emotivnom životu.

Ljubav je kod nje neraskidiva sa velikom euforijom i velikom patnjom, a ta bura je učinila da odluči da progovori o svemu kroz šta je prošla.

PROČITAJTE JOŠ

Najveći udarac joj je zadao legendarni Mario Baloteli, bivši napadač Intera i Mančester sitija.

Najpre je pojasnila kako je upoznala kontroverznog fudbalera i uplovila u romansu.

„Upoznala sam Balotelija u noćnom klubu, otišla sam tamo sa njegovom sestrom koju sam ranije upoznala na ‘Ostrvu slavnih’. Sestra mu je dala moj broj, onda smo počeli da razgovaramo, izašli smo zajedno i na kraju popodneva on je izvukao iz haube buket ruža iz auta“, pričala je Rafaela.

Otkrila je da Baloteli nije imao nameru da preuzme odgovornost očinstva.

„On nije želeo da bude otac i tražio je od mene DNK test. Zašto? Možda zato što je bio premlad i malo pikantan, u početku mu se nije dalo da bude otac.“

Ipak, oprostila mu je i to, iako je prošla kroz pravi emotivni pakao. On je neretko ponižavao.

„Ne zameram mu ništa, sve sam mu oprostila, jer iz naše veze rodila se naša ćerka i ona je moja velika ljubav. Bilo je izdaja, kad smo bili zajedno on je mene izdao… Varao me u više navrata, nabijao mi rogove u javnosti. Nisu se mogli ni sakriti. Oprostila sam mu jer sam bila jako zaljubljena… Baloteli je bio velika ljubav mog života“, poručila je Rafaela.

Pre ove veze je završila sa još jednim fudbalerom. Verovatno je bila jedina osoba na planeti koja nije znala ko je Kristijano Ronaldo.

„Jedanaest meseci sam bila ludo zaljubljena u njega. Bio je normalan, jednostavan i smiren dečko. Bila je to mala i intenzivna ljubavna priča. Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na jednom događaju i tom prilikom mi je prišao, počeo je da mi se udvara i razmenili smo brojeve. Tako je sve počelo“, otkrila je Italijanka.

Pojasnila je da je bila potpuno nesvesna toga.

„Nisam ni znala ko je on. Bila sam sa svojim agentom koji mi je rekao: ‘Vidiš koga imaš’ i pitala sam ga ko je on, a on mi je rekao da je jedan od najboljih fudbalera na svetu“, poručila je manekenka.

BONUS VIDEO Mario Baloteli, gol i proslava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare