Mandžukić i Ronaldo; Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Kristijano Ronaldo je odlazak Marija Mandžukića iz Juventusa u katarski Al Duhail, iskoristio da preuzme svlačionicu torinske "stare dame", piše engleski Dejli mejl koji ima specijalnog dopisanika u Italiji.

Harizmatični Hrvat bio je glavni van terena i saigrači su voleli da ga slušaju. Imali su poštovanja prema njemu. To je upravo mučilo Portugalca kada je stigao iz Reala Madrida u Torino.

PROČITAJTE JOŠ

Patio je što u svlačionici nije identičan slučaj, kao na terenu, gde se on za sve pita. Ipak, Mandžukić mu je olakšao posao nakon što je 2019. otišao iz kluba u Katar za godišnju platu od osam miliona evra.

„Kristijano Ronaldo je patio zato što nije mogao da dođe do izražaja pored harizmatičnog Marija Mandžukića. Hrvat je na strateškom mestu u svlačionici imao tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanja ekipi, a saigrači su ga slušali. Međutim, njegov odlazak u leto prošle godine otvorio je priliku novom vođi svlačionice. Uz povratnika Bufona i Kjelinija, to je sada i Ronaldo“, navodi se u tekstu Dejli mejla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram