Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Mančester siti je i zvanično dobio još jedno pojačanje u letnjem prelaznom roku. Reč je o doskorašnjem igraču Valensije Feranu Toresu.

Dvadesetogodišnji fudbaler je potpisao petogodišnji ugovor sa vicešampionom u Premijer ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Tores je postigao šest golova uz osam asistencija na 44 utakmice za Valensiju u svim takmičenjima.

On je u poziciji da igra na obe strane terena i doveden je kao zamena za Liroja Sanea koji je za 48,5 miliona evra potpisao za ekipu Bajerna.

Po dolasku na „Etihad“, Tores je rekao da je jedan od glavnih faktora što je odlučio da potpiše za „građane“ to što je Gvardiola specijalista za razvoj mladih igrača.

„Srećan sam zbog dolaska u Siti. Svaki igrač želi da bude deo napadačkih timova, a Mančester siti je jedan od najnapadačkijih timova na svetu. Pep ohrabruje igrače da igraju otvoreno, agresivno, a ja to volim, on je menadžer koji se dokazao u razvoju mladih igrača. To što će on imatu tu ulogu u mojoj karijeri je sjajna stvar“, rekao je Tores.

Veruje se da je Siti za njegov dolazak platio 22 miliona evra i on je samo jedan od igrača koji će napustiti redove „slepih miševa“.

„Siti je osvojio mnogo trofeja u poslednjih deset godina i nadam se da ću igrati značajnu ulogu narednih sezone“, zaključio je Tores.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar