Foto: EPA-EFE/JON SUPER

Posle dobijenog sudskog spora protiv UEFA, Mančester siti spreman da je uloži nova značajna sredstva na pojačanja tima u predstojećem prelaznom roku.

Ostrvski mediji prenose da je trijumf na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, toliko podigao sve na „Etihadu“ da su se već dali u planiranje novih pojačanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Najavljeno je da će Pepu Gvardioli biti ponuđen novi ugovor, a prvi zadatak osim toga biće da se isto učini i u vezi ugovora pojedinih zvezda tima, kao što su Kevin de Brujne, Rahim Sterling i Gabrijel Žezus.

Očekuje se da će više detalja u vezi novih ugovora sa ovim igračima biti poznato narednih nedelja.

Što se tiče pojačanja, veruje se da Gvardiola planira da dovede dva defanzivca, a traži se i zamena za napadača Serhija Aguera, koji planira da se vrati u Argentinu.

Na meti „građana“ su i bek Bajerna David Alaba, koji je u Minhenu sarađivao sa Gvardiolom, zatim štoper Napolija Kalidu Kulibali, krilo Valensije Feran Tores i napadač Intera Lautaro Martines, za kog se interesuje i Barselona.

Iz uprave kluba i dalje osluškuju vesti iz kancelarije Premijer lige, koja vodi nezavisnu istragu o tome da li je bilo kršenja finansijskog fer pleja prilikom angažovanja igrača mlađih kategorija ili onih koji su u dvojnom vlasništvu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar