Foto: EPA-EFE/FABIO MURRU

Direktor Milana Paolo Maldini kaže da ugovor Zlatana Ibrahimovića zavisi od švedskog fudbalera, ali je sva prilika da će se ova saradnja nastaviti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ibrahimović i sa 39 godina ima 14 golova na 11 utakmica Serije A za Milan koji je u vrhu tabele italijanske elite. S obzirom na godine, saradnja koja je prethodno obezbeđena Ibri ističe u junu.

„Mi smo jedan od najmlađih timova Evrope i treba nam lider kao Ibrahimović. Pokušali smo da ga dovedemo još 2018. kad je igrao u LA Galaksiju. Rekao nam je da produžetak ugovora zavisi od njegovog tela, ali ako nastavi ovako kako je igrao do sada, ne vidim zašto ne bismo produžili saradnju“, rekao je Maldini za BeIN sport.

Šveđanin je stigao u redove „rosonera“ prošlog januara, a od tada je vidan veliki napredak u igri slavnog kluba koji je konačno ozbiljan konkurent za „Skudeto“.

Zato postoji pozitivan nagoveštaj da ostaje i posle trećeg oktobra kada puni 40 godina.

„Imamo trojicu igrača kojima ugovori ističu 2022. godine i radimo na tome. Svi moraju da budu zadovoljni da međusobno nastave da rade, fudbaleri su profesionalci i moraju da misle samo o terenu, a nadam se da ćemo se sa svima uskoro dogovoriti“, rekao je Maldini.

Da podsetimo, Milan i Ibrahimović će se suprotstaviti Crvenoj zvezdi za devet dana u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar