Foto: EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
Foto: EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku izjavio je da nije zadovoljan svojom situacijom u Čelsiju, ali je i istakao da ne sme da odustane.

„Nisam zadovoljan situacijom, ali to je moj posao i ne smem da odustanem“, rekao je Lukaku za italijanski Skaj sport.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj 28-godišnji fudbaler se u avgustu vratio u Čelsi nakon što je sa Interom osvojio titulu u Seriji A. Čelsi je potrošio 115 miliona evra za potpis Belgijanca, koji je za taj klub igrao u sezoni 2011/12.

Od povratka u klub, Lukaku je postigao sedam golova na 18 utakmica, a omela ga je i povreda skočnog zgloba pre nego što se zarazio koronavirusom.

Kao rezultat toga, Lukaku je kompletirao 90 minuta u Premijer ligi samo jednom u poslednjih 13 mečeva i to na poslednjoj utakmici protiv Brajtona kada je postigao gol u remiju 1:1.

„Fizički sam odlično. Nisam baš zadovoljan situacijom, ali i to je normalno. Mislim da je šef odlučio da igra u drugačijoj formaciji, ali moram da nastavim da radim i budem profesionalan“, rekao je Lukaku.

Lukaku je prošle sezone vodio Inter do prve titule od 2010, postigavši 24 gola gola uz deset asistencija. Tokom intervjua on se osvrnuo i na svoj odlazak iz Intera.

„Želim da se izvinim navijačima Intera jer mislim da ništa od toga nije trebalo da se dogodi, uključujući način na koji sam otišao i kako sam komunicirao sa navijačima. Uvek sam govorio da volim Inter i da ću ponovo igrati za taj klub. Zaista se nadam. Zaljubio sam se u Italiju“, naveo je Lukaku.

Ekipa Tomasa Tuhela je trenutno druga na tabeli Premijer lige, a u nedelju će dočekati Liverpul.

BONUS VIDEO – Piksi o priznanju i Zlatnoj lopti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar