Luka Modrić
Luka Modrić; Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Ove sezone je Real neuništiv, nepogrešivo se vraća i nakon što deluje da je sve izgubljeno. Razlog toga leži i u sjajnoj atmosferi u svlačionici.

Fudbaleri Reala su se vratili u nadoknadi revanš meča polufinala protiv Mančester sitija sa dva gola Rodriga u dva minuta i izborili produžetke. Tamo je još jednom zablistao Karim Benzema koji je postigao gol sa bele tačke i tako odveo „kraljeviće“ u finale ukupnim rezultatom 6:5.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon susreta usledilo je veliko slavlje već u svlačionici. Ipak, u jednom trenutku je stigao da se oglasi i Luka Modrić kratkim statusom na španskom.

„Ali šta je ovo?“, napisao je Modrić.

Za samo pola sata dobio je 150 hiljada reakcija, a do zore je već 334 hiljade ljudi lajkovalo, 40 hiljada retvitovalo i 3.000 je citiralo tvit.

Ipak, to nije jedino što je uradio u ponoć što je izazvalo takve reakcije. Mnogi su se podsetili kako je napravio pravi trend na Tviteru kada je posle senzacionalnog preokreta protiv Čelsija samo kratko napisao.

„Odustajanje nije opcija“, a ova poruka bila je na engleskom, što je neretko bio borbeni poklič „kraljevića“. Ta objava se masovno delila tokom meča sa Sitijem, pa i ne čudi što sada ima čak 767 hiljada lajkova, što je 125 hiljada puta retvitovan i citiran je u čak 17 hiljada objava.

BONUS VIDEO Tucak: Bez pomoći države nema novog Đokovića, Filipovića, Rađe, Modrića

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare