Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Srpski fudbaler Luka Jović imaće priliku da se pokaže u dresu Milana u dolazećim utakmicama protiv Fjorentine i Frozinonea.

Luka već neko vreme kuburi sa formom jer ne dobija konstantnu šansu, a sada će to moći u naredne dve utakmice Milana, piše italijanska štampa.

PROČITAJTE JOŠ:

Olivije Žiru je suspendovan u sledeće dve utakmice i Stefano Pioli će prema pisanju Gazete delo Sport u prvi plan gurnuti upravo srpskog reprezentativca.

Jović će tako verovatno dobiti 180 minuta fudbala da se pokaže i podseti kakav je napadač. Noa Okafor je takođe mogao da dobije priliku, ali se povredio.

Zato će uz Jovića sa bokova sprintati Samjuel Čukvueze i Kristijan Pulišić i Luka se nada da će uz njihovu pomoć postići prvi gol u dresu milanskog kluba.

Možda će imati i motiv više u subotu uveče protiv Fjorentine, jer je igrao za taj klub i relativno brzo su ga pustili iz Firence. Milan između utakmica sa Fjorentinom i Frozinoneom igra meč u Evropi sa Borusijom Dortmund i za taj meč Žiru nije suspendovan.

Francuz je svoju suspenziju zaradio u Seriji A, jer je dobio crveni karton protiv Lečea i kažnjen je sa dve utakmice neigranja. Luka je odigrao ukupno sedam mečeva od dolaska u Milan i prvi sledeći će igrati 25. novembra u 20.45, a drugi 2. decembra od 20.45.

BONUS VIDEO: Navijači Sarajeva ispratili igrače posle meča sa Borcem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar