Luka Milivojević
Luka Milivojević; Foto: EPA-EFE/Peter Cziborra / POOL

Srpski fudbaler Luka Milivojević zvanično je završio deo karijere u Kristal Palasu, objavio je engleski klub.

Milivojević je u taj klub otišao 2017. godine i posle šest i po godina, a sedam sezona i 198 utakmica, došlo je vreme za rastanak.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji vezista Crvene zvezde, Olimpijakosa i Anderlehta dobija poruke podrške i od kluba i od navijača.

„Luka, bio si sila“, poručuju mu neki od njih, dok je direktor Stiv Periš rekao da je Milivojević postao pravi uzor i kapiten, ali i ključni razlog što je Palas bio stabilan premijerligaš u godinama za nama.

Sam Kragujevčanin kaže da je uvek verovao u ekipu, kada god se nalazio na terenu i da odlazi srećan.

„Sedam sezona u Kristal Palasu i mislim da završavam svoje putovanje srećan, a nisam ubio nikoga. Bio sam u ovom klubu tako dugo jer je poseban i imao sam utisak da se nikada neće završiti, ali to je fudbalski život. Hoću da kažem hvala svima: igračima, trenerima i mnogima iza scene. Hvala svima što ste mi učinili svaki dan posebnim“, rekao je Milivojević za klupski sajt.

„Kad uporedim klub danas sa onim u koji sam stigao, vidim klub pun ambicije da dostigne veće i veće visine. Možete da budete sigurni da ću pratiti rezultate izdaleka“, kaže Milivojević.

Za sada nije poznato gde će vezista nastaviti karijeru i postoji li mogućnost da se vrati u Crvenu zvezdu kada je direktno obezbedila plasman u Ligu šampiona.

„Navijačima želim da poručim da ima nešto posebno na Selhurst parku i načinu na koji staju iza mene na terenu, bilo da pobeđujemo ili gubimo, to je nešto što nikad neću zaboraviti. Igrati u Premijer ligi je san svakog fudbalera i raditi to tako dugo u Palasu je čast. Nadam se da sam vas sve učinio ponosnima“, rekao je Milivojević koji je dobio nagradu od uprave kluba za izvanredan doprinos Kristal Palasu.

BONUS VIDEO: Kad petu utakmicu zaredom dobijete nakon preokreta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare