Foto: AP Photo/Rui Vieira
Fudbaleri Sautemptona slave remi sa Sitijem, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Sveci su sve popularniji u Srbiji

Ljubitelje fudbala, a naročito engleske Premijer lige obradovaće ekskluzivni noviteti najveće online i TV prodavnice shoppster.com.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, brojne obožavatelje najvažnije sporedne stvari na svetu od danas na shoppster.com očekuje zvanična sportska oprema fudbalskog kluba Sautempton. Garderoba izuzetnog kvaliteta – dresovi, dukserice, šalovi i sportske jakne – dostupna je u svim aktuelnim varijacijama. Kupci mogu da odaberu „domaći“ crveno-beli ili plavo-žuti gostujući dres, kao i crnu varijantu, tirkizni golmanski dres ili beli dres za FA Kup.

Premijer liga i Sautempton su u fokusu domaće javnosti od kada je većinski vlasnik kluba postao srpski biznismen Dragan Šolak, a oduševljenje publike činjenicom da je jedan Srbin postao vlasnik premijerligaša iskazuje se svakodnevno na društvenim mrežama.

Pozitivna atmosfera vidna je i u samom klubu, kao i među engleskim navijačima, jer „sveci“ igraju sve kvalitetnije utakmice, beleže sve više pobeda, a ravnopravno staju „na crtu“ čak i Mančester Junajtedu.

Shoppster je ispratio interesovanje brojnih ljubitelja fudbala koji poklanjaju sve veću pažnju „svecima“ iz Sautemptona i odlučio da im omogući da kroz svega nekoliko klikova kupe zvaničnu opremu prvog srpskog kluba u Premijer ligi.

BONUS VIDEO Dragan Šolak na meču Sautemptona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare