Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana protiv Sileksa su odigrali 2. prijateljski meč u jednom danu, bilo je 3:0 uz dva pogotka Takume Asana.

Partizan je nadigrao Ruh sa 1:0, a sada je na red došao i Sileks, koji je dugo pružao dostojan otpor timu Aleksandra Stanojevića.

Za crno-bele od prvog minuta nastupili su Stojković, Miljković, Ostojić, Banjak, Brežančić, Šćekić, Pavlović, Asano, L. Marković, Suma i Bajbek.

PROČITAJTE JOŠ

Sa druge strane, Makedonci su na teren izašli u sastavu Božinovski, Timovski, Drašković, Blagojević, Karčevski, Serafimovski, Šterev, Manasievski, Ivanovski, Đorđev, Đorđević.

Dugo je Partizan lomio otpor Sileksa, a inicijativa se isplatila tek oko 60. minuta zahvaljujući pogotku Asana, koji je i u 78. minutu bio strelac.

Dobio je idealnu dugu loptu i pobegao štoperima, ali je mali problem imao sa prijemom, što je anulirao udarcem pored štopera Sileksa.

U 84. minutu, mladi Marko Milovanović dobio je priliku za prvenac, golman Sileksa je pokušao da predribla golobradog momka i obrukao se.

Lagano je izgubio loptu i ispisano je 3:0 na semaforu, a Partizan je pripreme završio sa četiri pobede uz poraz od Rubina sa 5:2.

Uz Ruh i Sileks, pali su Desna sa 1:0 i Zaglebje sa 2:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar