Bibras Natho, Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo Batumi sa 3:1 u poslednjem kontrolnom meču na pripremama u Antaliji.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević može da bude zadovoljan time što su pripreme zaokružene pobedom u kojoj su Nikola Terzić, Rikardo Gomeš i Marko Milovanović tresli mrežu rivala u preokretu.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su do sada pobedili Tikveš 2:1, a gubili su od Dinama iz Moskve 1:2 i od Bašakšehira 0:1. Stanojević može da bude zadovoljan i učinkom Bibarsa Natha, koji je opet bio jedna od ključnih karika.

Partizanu je falilo malo odlučnosti samo u početku, posle toga su se stvari na terenu menjale, kako je raslo samopouzdanje igrača iz Humske.

Dinamo je poveo protiv srpskog kluba već u šestom minutu kada je strelac bio Mamučašvili, koji je savladao Stevanovića lepim volejem.

Partizan je izjednačio u 37. minutu kada je strelac bio Nikola Terzić posle asistencije Natha.

Izraelac je bio arhitekta napada u kom je Rikardo Gomeš uspeo da postigne pogodak osam minuta kasnije, pa je Partizan otišao na poluvreme sa golom viška 2:1.

Tokom drugog dela igre je šansu odmah na startu propustio Natho šutem sa 18, 19 metara, potom je svoju promašio i Terzić, a taj deo igre je manje sadržajan nego prvi, kada je šansu za gol u 21. minutu imao i Miloš Jojić.

Foto: Starsport

Kako se meč bližio kraju, odbrana Dinama je popuštala, a Oleksandar Azatski je napravio neverovatnu grešku u 84. minutu.

Dopustio je da izgubi kontrolu, Marko Milovanović je to kaznio, pokupio je loptu, istrčao nekoliko desetina metara i završio akciju rutinskim udarcem po zemlji za 3:1, što je ostalo konačan rezultat.

Igrače Partizana sada čeka povratak u Beograd, gde 12. februara nastavljaju prvenstvenu trku utakmicom protiv Radničkog iz Niša.

BONUS VIDEO – Jevtović: Najlepše je u crno-belom, možemo protiv Sparte

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar