Dušan Vlahović Genoa vs Juventus Foto:www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Juventusa još uvek nisu završili ni celu ovu sezonu, a do njih već stižu nagoveštaji ko može da ostane, a ko da ode iz kluba.

Jedan od ovih na spisku za potencijalni odlazak je i Federiko Kijeza, kolega iz ofanzive u timu „stare dame“.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijanska štampa prenosi da je za njega zainteresovan Liverpul, uprkos tome što zvaničnih pregovora nije za sada bilo.

Liverpul bi Kijezu doveo na leto i tako pojačao svoje redove, a oslabio napad u kom igraju i Dušan Vlahović i Filip Kostić.

„Redsi“ će na leto probati da iskoriste priliku i dovedu Kijezu koji još uvek nije produžio ugovor sa svojim trenutnim klubom.

Kijezin postojeći ugovor ističe s leta 2025. godine, a već neko vreme se piše o poboljšanim uslovima za igrača koji se sa Vlahovićem dobro razume na terenu.

Ukoliko se ne desi da potpiše novi ugovor u skorije vreme, Juventus će biti spreman da sasluša ponude, kako ga naredne zime ne bi doveo u situaciju da može da dogovara uslove prelaska bez obeštećenja.

Kijeza navodno neće da prihvati ponudu koja ne uključuje povišicu plate, a njegovi menadžeri smatraju da bi trebalo da bude jedan od najplaćenijih u Torinu. Problem je što Juventus svakako ne može da mu ponudi više od pet miliona evra godišnje, a Liverpul, u kom će na leto biti više promena, u smislu plate bi mogao da bude izdašniji.

BONUS VIDEO: Nije ofsajd? Bašakšehir je poveo protiv Hataja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar