Foto: AP Photo/Dave Shopland

Liverpul je nakon produžetaka osvojio trofej Liga Kupa nakon što je golom Virdžila Van Dajka u 118. minutu došao do pobede protiv Čelsija.

Ekipa Jirgena Klopa uprkos činjenici da je falilo čak 10 igrača zbog povreda među kojima su bili Mohamed Salah, Trent Aleksander Arnold, Dominik Soboslaj i Alison, uspeo da osvoji prvi trofej ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Čelsi tako uprkos činjenici da je igrao u najjačem sastavu nije usepo da iskoristi neku od brojnih velikih šansi i činjenicu da ih je na drugoj strani u više navrata spašavo sjajni Đorđe Petrović, nije uspeo da popravi očajnu sezonu.

Virdžil Van Dajk je skočio na prvoj stativi nakon kornera u 118. minutu i doneo veliku radost svojim saigračima, a videli smo i dva poništena gola u prvih 90 minuta.

Poništen je gol nakon što je VAR utvrdio milimetarski ofsajd u kojem se našao Nikolas Džekson pre nego što je asistirao Rahimu Sterlingu, da bi u nastavku poništen i gol Virdžila Van Dajka jer je Vataro Endo koji je bio u ofsajdu uticao na igru i blokirao igrača Čelsija.

Delovalo je da ćemo gledati penale nakon što je Petrović čudesno zaustavio loptu na gol liniji samo nekoliko minuta pre toga,a li nije bilo spasa kod udarca Van Dajka.

BONUS VIDEO Harry Kane – gol protiv RB Leipzig

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar