Foto: EPA-EFE/Andrew Yates

Vest koju su čekali svi u Liverpulu.

Mohamed Salah je sada blizu dogovora o novom ugovoru koji će ga zadržati u Liverpulu do kraja karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Izgleda da se Egipćanin predomislio oko ponuđenog ugovora javljaju mediji u Britaniji.

Nakon što je Salah odbio nove uslove prema kojima bi zarađivao 400.000 funti sedmično, vlasnici Liverpula su se plašili najgoreg i da će mu sadašnji ugovor isteći čime bi postao slobodan igrač u leto 2023.

Kako javlja „Miror“ veliki uticaj je imal odluka Liveprula i njegovog saigrača Sanea da ne slave plasman Senegala na Svetsko prvenstvo, jer je njegov Egipat elimisan. On je spreman da napravi kompromis u vezi sa svojim početnim zahtevima da plata parira iznosu koji prima zvezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo koji zarađuje 500.000 funti nedeljno.

Pretpostavlja se da na prvobitnu ponudu od tri godine, Liverpul dodao još jednu godinu ugovora što bi sa ostatkom postojećeg značilo da je Salah u Liverpulu do kraja 2027. godine i faktički bi tu završio karijeru.

Salah je oduvek tvrdio da uživa u svom životu u Liverpulu, ali je želeo da činjenica da je sada priznat kao jedan od najboljih svetskih igrača bude nagrađena odgovarajućom platom. Sada je spreman da prihvati ponudu koja je ležala na stolu već duže vreme nakon promene mišljenja.

Liverpul nastavlja borbu za sva četiri trofeja, a šef crvenih Jirgen Klop je ranije izjavio da „nema šanse“ da Salahovi pregovori o ugovoru ometaju njihovu borbu za tofeje.

BONUS VIDEO Senegalci laserskom ‘artiljerijom’ ometali igrače Egipta od prvog do poslednjeg minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar