Foto:REUTERS/Hannah Mckay

Pronašli alternativu.

Liverpul igra jednu od najlošijih sezona u poslednjih nekoliko gdina i male su šanse da će uspeti da se izbore za Ligu šampiona. Kao glavni problem je apostrofiran vezni red i na leto se planiraju pojačanja.

PROČITAJTE JOŠ

Glavna meta je bio Džud Belingem jedan od najboljih vezista sveta pred kojim je velika budućnost, ali Liverpul finansijski ne može to da isprati u ovom trenutku, pa će madi Englez verovatno u Real Madrid.

Liverpul je sada pronašao drugo rešenje. Fabricio Romano javlja da su obavljeni razgovori sa Brajtonovim Aleksisom Mekalisterom i da mu je Liverpul već predstavio svoje planove i finansijske detalje ugovora. Još uvek nije postignut dogovor, ali Romano tvrdi da pregovori napreduju i da će Argentinac sigurno napustiti Brajton, i to verovatno u narednom prelaznom roku.

Mekalister je bio jedan od ključnih igrača Argentine na putu do zlata na Svjetskom prvenstvu u Kataru i bio veliko iznenađenje za sve. Sa Brajtonom ima ugovor do leta 2025. godine, a engleski klub ga je kupio 2019. iz Argentinos Juniorsa za osam miliona evra. U Englesku je stigao godinu kasnije nakon odrađenih pozajmica u klubu iz kojeg je i došao u Brajton.

BONUS VIDEO Jan Veseli o masakru u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar