Lionel Mesi
Lionel Mesi; Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus)

Parižani su se doslovno ušetali u gol rivala.

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Fransoa Koti sa 3:0 u 12. kolu francuskog prvenstva, a strelac jednog od golova bio je i Lionel Mesi koji je pronašao svoju ulogu na „Parku prinčeva“.

PROČITAJTE JOŠ

Čak su i protivnici bili oduševljeni golom rivala, a komentator je vikao „Mesi je započeo akciju, nastavio je i završio. On je večan.“

Mesi je stigao do lopte na 20 metara od gola rivala, dodao do saigrača, dobio ubrzo povratni pas, zatim je produžio do Kilijana Mbape, koji mu petom vraća loptu, a onda je Mesi obišao i golmana i ušetao se u gol.

Svi na stadionu su aplaudirali legendi koji je izveo spekakularne poteze. Mesi je u 11 mečeva francuskog prvenstva postigao šest golova i upisao devet asistencija, a sinoć je dva puta namestio kao na tacni golove Mbapeu.

„Ovo šta smo videli od Mesija je neverovatno. Kada vidite kako igra pa on je najbolji igrač na svijetu. Niko mu nije ni blizu. Činjenica da pruža ovakve partije u ovim godinama pokazuje zašto je najveći koji je ikada igrao ovaj sport“, rekao je iskusni veznjak Tomas Manjani.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar