Serena Vilijams i Kim Kardašijan
Foto: Screenshot Twitter FCB Albiceleste

Mnoge poznate ličnosti su znale da je u petak uveče najbitnije da budu na stadionu Intera iz Majamija. Iz svih krajeva SAD su doleteli u Majamiju kako bi uživo gledali jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, fudbalera svih vremena - Lionela Mesija.

Debi Lionela Mesija dugo će se prepričavati jer je Argentinac ušao u igru u 54. minutu umesto Kremašija, a onda doneo pobedu Interu protiv Kruz Azula u meču grupne faze Lige kupa Severne i Centralne Amerike.

PROČITAJTE JOŠ

Mesi je na fenomenalan način izveo slobodan udarac, a to je zateklo čak i one koji su došli da se uvere u njegovu magiju.

Serena Vilijams nije mogla da veruje i uporedo je gledala gol na telefonu, ali i na terenu. Ostala je u neverici, dok je najblaža reakcija od svih bila ona Kim Kardašijan, rijaliti zvezde koja je bila zavaljena u fotelju.

Ipak, Viktorija je znala koliki je kamen pao sa srca Dejvida Bekama koji je uspeo da dovede Mesija na Floridu, pa mu je skočila u naručje. Znala je koliko je ovo bitan trenutak. Uostalom, kamere su zabeležile da se bivši kapiten Engleske rasplakao pod naletom emocija.

Lebron Džejms se pojavio na meču, a njegova poruka dobrodošlice Mesiju postala je hit na internetu.

„Dobrodošao brate. Uvek je dobro videti i biti u prisustvu veličine“, napisao je Džejms.

Čak je i Lebron fotografisao i snimao Mesija, baš onako kao što su to radili svi ostali navijači.

View this post on Instagram

A post shared by 👑 (@kingjames)

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

v

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar