Foto: Starsport

Rasplet sve izvesniji.

Fudbaleri TSC-a savladali su Novi Pazar sa 4:1 na gostovanju, dok je Čukarički odigrano nerešeno, 1:1 protiv Voždovca u okviru 36. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

TSC je do pobede stigao zahvaljujući fantastičnoj igri u drugom poluvremenu. U 53. minutu Nemanja Petrović je šutirao ne previše snažno ali dovoljno precizno da loptu pošalje u mrežu domaćeg tima, da bi četiri minuta kasnije Aranđel Stojković asistirap, a Petar Ratkov povećao na 2:0.

Nakon asistenciej za prvi gol, Saša Jovanović je i drugi put uposlio saigrača za pogodak pronašavši Ratkova za 3:0 u 67. minutu, dok je četvrti gol bio delo Stefana Vukića 12 minuta pre kraja.

Jedini gol za Novi Pazar postigao je Bojica Nikčević sa penala.

Glavni rival TSC-a za drugo mesto, ekipa Čukaričkog, vodila je protiv Voždovca golom Stefana Tomovića od 12. minuta, ali je nakon isključenja Sambua Sisoka deset minuta pre kraja domaći sastav uspeo da golom Danila Teodorovića dođe do boda.

TSC je tako došao u situaciju da će jedan bod iz poslednjeg kola, kada će u Bačkoj Topoli gostovati Vojvodina, biti dovoljan za „overu“ drugog mesta, dok će Čukarički u Evropu sa treće pozicije.

Takođe, rešene su i dileme preostalih pozicija, pošto je remijem u Novom Sadu Partizan ostao bez mogućnosti da pretekne Vojvodinu, pa će crno-beli sezonu okončati na četvrtoj, a ekipa iz Novog Sada na petoj poziciji.

Superlgia Srbije, 36. kolo

Subota

Radnički – Crvena zvezda 1:1 (0:0)

(Zorić 84 – Ivanić 84)

Nedelja

Vojvodina – Partizan 2:2 (1:1)

(Milošević 22, 46 – Rikardo 17, Kolorado 50)

Voždovac – Čukarički 1:1 (0:1)

(Teodorović 90 – Tomović 12)

Novi Pazar – TSC 1:4 (0:0)

(Nikčević 89 – Petrović 53, Ratkov 57, 67, Vukić 78)

BONUS VIDEO Nestvaran koš Ljulja za titulu u Evroligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar