Foto: EPA-EFE/ROBERT PERRY

Mečevi završnice Lige Evrope, tačije oni koji bi trebalo da krenu od četvrtfinala, igraće se od 10. do 21. avgusta u četiri grada u Nemačkoj, odluka je UEFA.

Planiranoi je da se prvo kompletiraju mečevi osmina finala, a preostalo je da se odigraju revanš mečevi u duelima Kopenhagen – Bašakšehir (prvi meč 1:0), Vulverhempton – Olimpijakos (1:1), Bajer Leverkuzen – Rendžers (3:1), Šahtjor – Volfsburg (2:1), Bazel – Ajntraht (3:0), Mančester junajted – LASK (5:0).

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi mečevi u duelima Hetafe – Inter i Roma – Sevilja nisu ni odigrani, pa je odlučeno da se igra po jedan meč na neutralnom terenu u Nemačkoj.

Posle toga će uslediti „turnir osmorke“, a igraće se na stadionima u Duizburgu, Gelzenkirhenu, Dizeldorfu i Kelnu. Na stadionu u Kelnu je planirano da se odigra i finalni meč.

Finalni turnir osmorice je na programu od 10. do 21. avgusta, revanš mečevi će se prethodno odigrati petog i šestog avgusta.

Takođe nije odlučeno gde će se igrati ti revanš mečevi, postoji opcija da se i ti dueli odigraju u Nemačkoj.

Žreb za oba takmičenja biće održan 10. jula.

Takođe, poznato je i kada će se odigrati susret za peha Superkupa Evrope. Ono što je izvesno je da će Budimpešta biti domaćin, a pobednici Lige šampiona i Lige Evrope za sezonu 2019/20 će se sastati 24. septembra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar