Lionel Mesi; Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izazvao je mnogo bure na evropskom kontinentu zbog prelaska u Al Hilal.

U danima kada sve bruji o njegovoj selidbi u Saudijsku Arabiju i kada to najavljuju fudbalski insajderi na „starom kontinentu“, njegov otac Horhe rešio je da „ugasi požar“.

PROČITAJTE JOŠ:

Paralelno sa pisanjem da Leo ide u Al Hilal, piše se i da sigurno na kraju sezone napušta Pari Sen Žermen, a glasine o odlasku tragom Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju podgrejale su i priče o njegovom odlasku tamo mimo dozvole kluba.

„Ne postoji apsolutno ništa dogovoreno sa bilo kojim klubom za sledeću sezonu. Nećemo to da radimo sada i odlučićemo na kraju tekuće sezone“, kaže Mesijev otac, a javlja Fabricio Romano, jedan od fudbalskih novinara.

Mnoge je iznenadila odluka Mesija da promeni sredinu tako radikalno i u periodu kad još uvek igra na vrlo visokom nivou, ode na drugi kontinent.

Ipak, Mesi koji je i dobitnik Laureus nagrade za najboljeg sportistu planete, osvojio je krajem 2022. na Mundijalu u Kataru i poslednji veliki trofej koji mu je nedostajao, pošto je sa Argentinom postao prvak sveta.

„Mogu da garantujem da odluka neće biti doneta pre kraja sezone sa Pari Sen Žermenom. Ime Lea Mesija se uvek koristi tu i tamo, ali garantujemo da ništa nije potpisano, dogovoreno, čak ni usmeno i to se sada neće ni desiti. Previše je lažnih vesti bez dokaza, i šta ti mediji kažu u javnosti da bi izmislili priče sa nimalo poštovanja. Zašto ne proveravaju svoje mesti“, ljuti se Mesijev otac.

Leo je u Pariz stigao pre dve godine iz Barselone gde je dotle proveo celu profesionalnu karijeru od dolaska iz Argentine, odakle je stigao kao dečak.

BONUS VIDEO: Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar