Alesandro Del Pjero i Luka Modrić Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Fabio Kapelo, Alesandro Del Pjero, legende italijanskog fudbala i bivši fudbaler Paolo Di Kanio nisu bili impresionirani izdanjem Real Madrida u revanšu osmine finala Lige šampiona sa Lajpcigom.

Real i Lajpcig su odigrali 1:1 u sredu uveče kada je Vinisijus Žunior postigao pogodak za 1:0 u 66, a Vili Orban poravnao rezultat u 68. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispostaviće se da je to nedovoljno nemačkom timu koji je u prvom meču poražen golom Brahima Dijaza sa 1:0, zbog čega je morao da se oprosti od Lige šampiona.

Možda najpozvaniji da priča o igri Reala je upravo njegov nekadašnji trener Kapelo koji smatra da je Lajpcig zaslužio da prođe.

„Lajpcig je odigrao sjajnu utakmicu i dominirao je, imao šanse koje nije koristio. Igrali su dobro sve do kaznenog prostora Real Madrida, gde im je falio kvalitet da pobede. Nisu imali sreće, pogađali su i okvir gola u poslednjim minutima. Real je patio i zapravo je izviždan u prvom poluvremenu. Da je Lajpcig imao kvalitet koji ima Real, pobedio bi sa 5:2“, rekao je Kapelo.

Di Kanio je bio još otvoreniji, pošto je samo Lois Openda promašio tri veoma opasne šanse za Lajpcig i mogao je da bude junak svog tima.

„Ne znam da li ste vi ovo očekivali, ali Lajpcig je uništio Real Madrid“, kazao je Di Kanio dok je Del Pjero naveo da je nedopustivo da Real ovako uđe u utakmicu.

„Real Madrid je mogao drugačije da reaguje, video sam iznurene igrače, previše su se žalili. Belingem je bio nekako trom, Vinisijus je mogao da dobije crveni karton, pa čak i Toni Kros. Možda su shvatili da im je pristup pogrešan ali su iskustvom izbegli tu situaciju. Ančeloti je iznutra bio veoma besan“, rekao je Del Pjero.

BONUS VIDEO: Sparta vs AZ, gol za izjednačenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar