Hoze Marija Guti
Foto: EPA/VICTOR LERENA

Guti osuo paljbu po Ančelotiju i "kraljevićima"

Bivši fudbaler Real Madrida Hoze Marija Gutijerez Ernandez ili skraćeno Guti, bio je izrazito nezadovoljan igrom „kraljevića“ u proteklom „El klasiku“.

PROČITAJTE JOŠ:

Real je doživeo debakl, pošto je sa 4:0 poražen od Barselone i to na domaćem terenu.

Istini za volju, Real je bio oslabljen neigranjem najboljeg igrača, Karima Benzeme, a Guti je komentarisao odluke trener Karla Ančelotija.

„Da sam Ančeloti i da pogledam na klupu gde sede Azar, Bejl, Jović, Isko… Govorite mi da nijedan od njih nije spreman za ulazak u igru? Šta se dešava, malo se gubim“, rekao je legendarni fudbaler i nastavio:

„Gledao sam utakmicu protiv Barselone, obratio sam pažnju na klupu Reala i onda vidim da je Marijano prvi igrač koji ulazi u igru… Kako je to moguće? Zar nisu tu Bejl i Azar? Prva ofanzivna izmena Reala je Marijano, čovek koji uopšte nije igrao ove sezone?“.

Guti je pričao i o tome kako neki fudbaleri nisu dovoljno kvalitetni, te da ne pokazuju želju da igraju u Realu.

„Real Madrid ne može da raspolaže sa samo 12 ili 13 igrača. Velikan koji želi da se bori za titulu prvaka Evrope, za trofej u Primeri i Kup kralja ne može da ima tako kratku rotaciju. Šta se ovde dešava? Ko god ne želi da igra, nije deo Real Madrida. To je bar lako, ali pustimo njega da to kaže. Klub ili Anćeloti moraju da kažu igračima ‘idite na konferenciju i recite da ne želite da igrate za Real Madrid’. Ovaj klub vas plaća… Kako je moguće da ne igrate“, pita se Guti.

Na kraju, legendarni vezista pričao je i o potencijalnim pojačanjima kluba na leto.

“I dalje sumnjamo da Real treba da potpiše Halanda? Klub mora da dovede Halanda, Mbapea i još četiri, pet fudbalera koji žele da igraju u Madridu“, zaključio je Španac.

Guti je u dresu Realan svojevremeno odigrao 542 utakmice i osvojio je 15 trofeja, od kojih su pet titula u prvenstvu i tri u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO Lids – Mančester junajted, golovi sa meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar