Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najavio promene za polufinale Kupa

Fudbaleri TSC-a i Crvene zvezde igraju u sredu od 18:30 u polufinalu Kupa Srbije.

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da želi da njegovi fudbaleri odigraju najbolje što mogu protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

„Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih. Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali“, rekao je Lazetić, saopšteno je iz kluba.

Lazetić je istakao da su pred njegovom ekipom još tri ili četiri utakmice koje mogu da preokrenu sezonu.

„Što se mene tiče igrači su već napravili fenomenalan posao, bez obzira na rezultate u nekoliko predstojećih utakmica. Naravno, sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja i trudićemo se da se koncentrišemo na svaki predstojeći. Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo i da se posle njega spremamo za sve ostalo što nas očekuje“, istakao je Lazetić.

Trener TSC je najavio promene u timu za duel sa Crvenom zvezdom.

„Želimo da igra najbolji, najsvežiji i najspremniji tim. Roster nam je ograničen zbog Mirčevskog i Radina koji su povređeni, ali izvešćemo najbolju moguću ekipu, onu za koji smatramo da može da parira Zvezdi, a za naredne utakmice ćemo se konsultovati sa lekarskom službom i kondicionim trenerima. U sredu ću od igrača tražiti da se nadigravaju, ponavljaću im kako moraju da uživaju u prilici da se takmiče sa ovakvim protivnikom, a probaćemo i da se nametnemo koliko god budemo mogli“, zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO Bogdan Bogdanović o dolasku u Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar