Foto:Promo

Dragoljub Samardžić, predsednik kluba: "Ovo je trasa jednog novog puta kojim želimo da idemo i srećni smo što nam se na njemu pridružuje kompanija koja dolazi iz sveta sporta".

Zvezda, Partizan, mečevi na evropskoj sceni… Izuzetno težak raspored imala je Vojvodina na startu sezone, ali je uspela da održi pobednički korak i ostane na putu ka Ligi konferencije. Dan posle plasmana u treće kolo kvalifikacija, novosadski velikan dobio je veliko pojačanje u sponzorskom pulu. Podršku u naredne tri godine pružiće im kompanija Mozzart, koja je u našem društvu poznata po ulaganjima u domaći sport.

Ugovor na stadionu „Karađorđe“ potpisali su Dragoljub Samardžić, predsednik crveno-belih i Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Prvi čovek Vojvodine najpre je želeo da čestita igračima i stručnom štabu na eliminaciji Panevežisa.

„Uz sve poteškoće, uspeli smo da obezbedimo plasman u narednu rundu. Ovo je trasa jednog novog puta kojim želimo da idemo, a uz ovakvo zalaganje mladih igrača sve je moguće. Srećni smo što nam se na tom putu pridružuje ekskluzivni novi član, kompanija Mozzart, koja će nam sigurno doneti mnogo toga dobrog. Posebno sam zadovoljan zbog toga što ova kompanija dolazi iz sveta sporta i što nas je fudbal spojio. Uveren sam da će ova saradnja biti uspešna na duže staze“, naglasio je Samardžić.

Foto:Promo

U trećem kolu kvalifikacija, „lale“ će narednog četvrtka ugostiti LASK-a, a uoči nastavka borbe na evro-sceni, dobili su vetar u leđa od kompanije koja pomaže srpski sport na svim nivoima – od niželigaškog ranga do onog najjačeg.

„Vojvodina nastavlja svoj put u Evropi, a Mozzart svoj društveno odgovorni put. Pružili smo podršku mnogim sportskim kolektivima, a Vojvodina je sigurno jedan od najvećih i najtrofejnijih sa kojima ćemo sarađivati, to je klub sa tradicijom dužom od jednog veka. Veoma smo srećni zbog ovog partnerstva i nadamo se da ćemo pomoći Vojvodini da ostvari sve zacrtane ciljeve ove sezone, želimo im mnogo sreće protiv Austrijanaca u narednom kolu kvalifikacija“, istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart, kome je predsednik Vojvodine poklonio dres sa brojem deset.

Samardžiću je uručena lopta sa obeležjima Mozzarta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare