Nenad Lalatović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Haotičnih 90 minuta na otvaranju plej-auta.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Kragujevca odigrali su nerešeno, 1:1, u prvoj utakmici plej-auta Superlige Srbije, a meč su obeležile dve veoma ružne situacije.

PROČITAJTE JOŠ...

Već u desetom minutu trener gostiju Nenad Lalatović izazvao je pravi haos, pošto je ušao u sukob sa jednim navijačem, kog je potom i gađao, zbog čega je dobio crveni karton.

U 37. minutu Radnik je stigao do prednosti, i to nakon što je Miloš Spasić centaršut Ljubiše Pecelja sproveo u mrežu, a sudija Miloš Minaković, nakon konsultacije sa VAR sobom, doneo odluku da pogodak prizna, pošto je zaključeno da nije bilo nedozvoljenog igranja rukom.

U 49. minutu Nedeljko Piščević je dobio crveni karton nakon što je krajnje neopreznim startom polomio nogu vezisti Radnika Vuku Mitoševiću, ali su uprkos tome Kragujevčani stigli do izjednačenja preko Miloša Brnovića, koji je nakon akcije sa drugim rezervistom, Aleksandrom Varjačićem, zatresao mrežu domaćeg sastava.

Radnik je ovom pobedom došao do 37. boda, i zauzima prvo mesto u plej-aut fazi Superlige, pa su napravili veliki korak ka opstanku, pošto imaju šest bodova više uz prednost zbog boljeg plasmana nakon 30 kola u odnosu na Radnički, koji je prvi ispod crte. Doduše, Kragujevčani se nalaze na petoj poziciji koja vodi u baraž, sa dva boda više od Proletera, četiri od Metalca a šest od Novog Pazara, uz meč više.

Superliga Srbije, 1. kolo plej-auta

Petak

Radnik S – Radnički 1923 1:1 (1:0)

(Spasić 37 – Brnović 69, ck. Piščević 49)

Subota

16.00 Mladost – Proleter

Nedelja

14.00 Spartak S. – Novi Pazar

16.00 Kolubara – Metalac

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Nenad Lalatović o sujeverju i taliji kojom smanjuje nervozu na utakmici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar