Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Banjalučani su najavili veliku transfer bombu, Glas srpske objavio je da bi Vlada Jagodića mogao da nasledi Nenad Lalatović, koji ne planira da ode iz Novog Sada.

Navedeno je da su kandidati Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović, ali je Lalatović prvi i najozbiljniji pik Banjalučana.

PROČITAJTE JOŠ

„Promena na klupi je vrlo izvesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mesto sportskog direktora, kojeg Borac trenutno nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadion dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do 2021. godine, ali sve što se poslednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao da napusti stadion „Karađorđe“ i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi“, naveo je neimenovani izvor.

Iako je Vojvodina prošla kroz turbulentan period, Lalatović je nedavno na konferenciji za medije rekao da ne planira da odlazi iz Novog Sada do leta.

Povodom priče o Banjalučanima, kontaktirali smo Lalatovića, koji je za Nova.rs potvrdio da se u međuvremenu ništa nije promenilo u njegovom stavu i da će ostati do leta 2021. godine u novosadskom klubu.

On će sa Vojvodinom zatvoriti jesenji deo prvenstva utakmicom protiv Proletera, u četvrtak u 15 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar