Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nenad Lalatović, doskorašnji trener Vojvodine traži novi angažman, a moguća naredna destinacija je Niš i tim Radničkog.

Beogradski Rad je takođe bio opcija, ali je on u poslednjem kolu ispao iz Superlige i tada je otpao kao mogućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Zato se sada Radnički opet pojavio, iako je Lalatović u jednom trenutku bio u sukobu sa ljudima iz niškog kluba. Za sada postoji samo načelni dogovor, ali ništa nije gotovo i nezvanično nam je potvrđeno da su pregovori u toku.

Lalatović je u Radničkom proveo sezonu 2018/2019, kada je završio prvenstvo na drugom mestu sa 21 bodom više od trećeplasiranog Partizana, a devet bodova iza Crvene zvezde.

Situacija se u međuvremenu promenila, Radnički je lani bio peti sa 52 boda, a u ovoj sezoni bio je jedva bod iznad zone ispadanja.

Zato je Nišlijama potreban remont, a nezvanična informacija da bi Lalatović mogao natrag u Niš pojavila se nedavno, nakon što je Slavoljub Đorđević promovisan kao trener Vojvodine.

Lalatović je, po odlasku iz Radničkog, ostao upamćen snimku gde je nekome sa tribina ili lože stadiona „Čair“ govorio „Ovoga mi krsta, reći ću za svaku nameštenu utakmicu“.

To se desilo septembra 2019 dok je trenirao Vojvodinu, a godinu i po kasnije, Lalatović je načelno u boljim odnosima čelnika niškog kluba i figurira kao naslednik Vladimira Gaćinovića i Aleksandra Stankovića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare