Nenad Lalatović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Srpski trener je ponovo besneo.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović je u svom stilu odgovorio na nekoliko pitanja na konferenciji za medije pred utakmicu Superlige Srbije sa Kolubarom.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekuje nas ubedljivo najteži meč u sezoni, jer smo pod imperativom pobede. Igramo protiv Kolubare koja igra u formaciji sa trojicom pozadi. Igraju kontru i polukontru, imaju sjajna krila, vezni red na čelu sa Milojevićem. Protiv Zvezde su izgubili očekivano i dolaze ovde gde će dati sve od sebe. Najteže je dobiti utakmice koje su već dobijene. Izbora nemamo, daćemo 120 odsto mogućnosti“, rekao je Lalatović.

Trener Radničkog je dodao da bez „pola tima“ njegovi fudbaleri nisu imali šansu protiv Partizana, koji ih je u Beogradu pobedio sa 4:0.

Foto: Starsport

„Do aprila ako dobijem crveni karton, ne mogu da radim u srpskom fudbalu. Na seminaru za sudije pred utakmicu sa Partizanom, gospodin Filipović (Dejan) je rekao sudijama da budu oštri prema meni. Sigurno će doći neko od sudija koji žele da se dodvoravaju Filipoviću i koji će mi pokazati crveni karton. Nisam želeo da moja reakcija ošteti Radnički“, dodao je Lalatović.

Trener Radničkog je zatim rekao da ne zna zašto smeta prvom čoveku sudijske organizacije.

„Ne znam zašto sam mu trn u oku, ali mislim da je to posle Crvene zvezde. Jedan član uprave crveno-belih je navikao da ja moram da budem miran. Crvena zvezda mora mene uvek olako da pobedi. Ja sam svima želeo da pokažem koliko vredim, nije bilo baš prijatno. Jedan čovek je dobio stres zbog mene, naravno, urgirao je i vršio pritisak na sudijsku organizaciju.“

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener niškog kluba, koji je u karijeri vodio i Zvezdu, istakao je da je crveno-belima dao sve.

„Tom čoveku moram da se obratim i da kažem da ja volim Zvezdu više od njega 100 puta. Zvezdi sam samo sve davao i nikad ništa uzeo. Ne možemo da se poredimo. Nikad nisam puštao Zvezdu i dokle god je taj čovek u Zvezdi, ja nikada ne mogu da se vratim tamo. Jednostavno, ne moram da se vratim i ne plašim ga se“, zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar