Kvinsi Menig slavi prvenac u Superligi; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig postigao je gol protiv Trajala u 25. minutu šesnaestine finala Kupa Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Time je postao prvi igrač crno-belih koji je u ovoj sezoni postizao gol u svim takmičenjima – u Superligi, Ligi konferencija i sada u Kupu.

Menig je Trajalu dao gol posle sjajne kombinacije Lazara Markovića, koji je prebacio čitavu odbranu lobom do Miloša Jojića, a Jojić je onda samo sa desne strane spustio pas u peterac za Holanđanina.

Kvinsi je pre ovog gola protiv Trajala postizao pogotke u Ligi konferencija protiv Anortozisa u pobedi 2:0, ali i protiv Spartaka iz Subotice.

Partizan je u tom susretu slavio sa ubedljivih 5:0, a Menig je do sada pored tri gola upisao i tri asistencije na devet utakmica za Partizan.

Poređenja radi, čak ni najbolji strelac crno-belih Rikardo Gomeš (17 golova), bar do kraja prvog poluvremena meča sa Trajalom nije tresao mreže u sva tri takmičenja.

Od ostalih igrača, Bibars Natho je najbliži sa pet golova, svi u Superligi, Jojić je dao tri, od čega dva u domaćem prvenstvu i još jedan u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Lazar Marković je takođe dao tri gola, dva u kvalifikacijama za Ligu konferencija i još jedan u njenoj grupnoj fazi. Tri pogotka je postigao i Filip Holender, ali sve u Superligi Srbije.

BONUS VIDEO – Vlahović se majstorski snašao protiv Azerbejdžana kod gola za 2:1

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar