Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

U petak u 9.00, održana je nova sednica Kriznog štaba, a očekivalo se da jedna od tema bude utakmica Crvena zvezda - Milan. Za sada, nema popuštanja što se tiče mera.

#related-news_0

Najavljeno je da će se na sednici raspravljati i o fudbalskoj utakmici Crvena zvezda – Milan, u šesnaestini finala Lige Evrope, a taj meč planiran je za 18. februar od 18.55.

Pitanje je da li će se taj meč igrati pred publikom ili ne, ima još dosta vremena do ovog duela, ali za sada, popuštanja mera nema.

To je potvrdila ministarka Darija Kisić Tepavčević, rekavši da za sada nema uslova da se igraju fudbalske utakmice pred publikom.

Inače, Zvezda je već najavila da se sprema za navijače jer UEFA daje odobrenje za maksimum od 30 posto kapaciteta stadiona.

Sada je na državi da odredi mere i kapacitet do ovog maksimuma, ako uopšte bude odluke da se igra pred publikom, a prve najave nisu optimistične po navijače šampiona Srbije.

“Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca, prioritet će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1. januara 2021)”, piše na klupskom sajtu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare